Ruben Joshua
More than music

About


Hi guys! Nice to meet you. Let me tell you something about myself. I was born (1980) and raised in Arnhem in the Netherlands. I come from a musical family and learned to play the guitar at a young age. I have a great family, lovely wife and 3 beautiful children. Throughout the years I have developed a great musical hearing and through many years of experience I can adapt very well in (temporary) music project, recordings and live performances where needed. I also currently sing and play acoustic and electric guitar as a worship/band leader in my church and I'm a guest guitarist in other (church) venues.

As an ICT projectmanager for an IT company I earn my money ;-)

If you're in need of a worship leader, lead or rhythm guitarist or just in need of musical guidance in your team, feel free to contact me!


Ruben Joshua

Hoi, leuk je te ontmoeten. Laat me wat over mijzelf vertellen. Ik ben geboren (1980) en getogen in Arnhem Nederland. Ik kom uit een muzikale familie en leerde op jonge leeftijd gitaar spelen. I heb een geweldig familie, lieve vrouw en 3 geweldige kinderen. Door de jaren heen heb ik een zeer muzikaal oor ontwikkeld en ben ik door veel ervaring in (tijdelijke) muzikale projecten, opnames en live optreden inzetbaar waar nodig

Als ICT projectmanager voor een IT dienstverlener verdien ik mijn centjes :-) 

Zoek je een aanbiddingsleider, lead of rhythm gitarist of heb je gewoon een muzikale helpende hand en begeleiding nodig in je team, voel je dan vrij om contact met mij op te nemen!